گفته میشود دادخواست دستهجمعی جدیدی که علیه اپل تنظیمشده است ، بیانگر اینست که تمام نسلهای اپل واچ در صورت تورم باتری دچار نقص ایمنی هستند که امکاندارد بهخرابی قطعات و حتی جراحت کاربران منجرشود.
براساس اظهارات شاکیان ایندعوی ، اپل ساعتهوشمند خود را بهطوری ساخته که باتری اکسید کبالت لیتیومی باصفحهی ساعت تماسمییابد. و تورم باتری اپل واچ موجب بالاآمدن نمایشگر میگردد. درواقع ، در ایندعوی حقوقی اظهارشده که اپل واچ ظاهراً فاقد هرگونه راهحلایمنی جهت جلوگیری یا کاهشخطر جدا یا شکستهشدن یا تَرَکخوردن صفحهنمایش ساعت ناشی از فضایناکافی اختصاصیافته در دستگاه برای باتری اکسید کبالت لیتیوم مستطیلشکل میباشد.
در این دادخواست ادعاشده که کمبود فضا درصورت تورم ناگهانی باتری اپل واچ، میتواند مشکلساز شود. چنین سناریویی فشار روبهبالایی را برروی صفحهنمایش واردنموده و موجب جداشدن آن از اپل واچ یا شکستگی یا تَرَکخوردن آن میگردد. در اینوضعیت ، لبهی تیز نمایشگر امکاندارد منجربه جراحت دست کاربر گردد. بهعبارتدیگر ، نقص مذکور مربوط به این نیست که باتریهای لیتوم یونی میتوانند متورمگردند. زیرا متورمشدن یکی از مشکلات طبیعی باتریهای لیتیومیونی با گذشتزمان محسوب میشود. بلکه دعویقضایی ذکرشده بهعلت اینواقعیت مطرحشده که فضایکافی درون دستگاه یا مکانیسمخاصی جهت محافظت دربرابر بادکردن باتریها وجود ندارد.
در اینشکایت ، آمده که نمایشگر جدا یا شکستهشده یا تَرَکخورده زیانمادی و خطرناک است که موجب میشود اکثر خریداران دچار جراحت یا ساییدگی یا صدماتدیگر شوند.
این دادخواست وضعیتی را توصیفمیکند که در آن ، مردی بهنام کریساسمیت اپلواچ سری 3 داشته که سهسال بعداز خریداولیهی آن ، جداشدن صفحهنمایش بهعلت تورم باتری اپل واچ را مشاهده نمودهاست.
ازقرارمعلوم ، نمایشگر اپلواچ اینفرد در زمان بازیگلف جداشده و لبهیتیز آن موجب صدمهدیدن و پارگی یکی از رگهای دست وی شدهاست. شکایت تصاویری از بریدگیعمیق در بازوی اسمیت بههمراه توضیحاتی درمورد حوادثدیگر را شامل میشود که در آن نمایشگر اپلواچ منجربه جراحت نشدهاست.
تمام ساعتهای هوشمند اپل به غیراز سری7 ، در اینشکایت گنجانده شدهاست. و نشاندهندهی اینست که اپل اطلاعداشت ساعتهای هوشمندش پیش از آغازفروش معیوببوده و اینشرکت در افشای ایننقص کوتاهی نمودهاست. نقصی که امکاندارد به آسیبرساندن بهکاربر منجر گردد.
شاکیان اینپرونده بهدنبال خسارات قانونی و کیفری و تبعی و نیز هزینههای تعویض اپل واچ خود میباشد. همچنین ، در این شکایت از اپل خواستهشده که ماهیت معیوب ساعتهای هوشمند را اطلاعرسانی نموده و هزینههای وکلا را نیز بپردازد.
جالباست بدانید این اولینبار نیست که اپل بهعلت باتریهای متورم ساعتهای هوشمندش با شکایت مواجه میگردد. بعنوانمثال ، در سال 2019 شکایتی دستهجمعی ، اپل را بهشیوههای تجاری متقلبانه و نقض ضمانت متهمنمود و تقریباً استدلالهای مشابهی را با شکایتجدید عنوان مینمود. بااینوجود ، قاضیپرونده چنین ادعایی را ردکرده و حکمداد که نقص اپل واچ ناشیاز معیوببودن باتری یا طراحی قطعاتداخلی نیست و نهایتاً ، شکایت مختومه اعلامشد.