با نزدیکشدن بهبازهی احتمالی رونمایی از هدست واقعیت ترکیبی اپل ، رندرهای جدیدی از این محصول انتشاریافته که طراحی مینیمال و سبک آن را بهنمایش میگذارد.
تابحال شایعات بسیاری از نخستین نسل دستگاه HMD ( نصبشده-برروی-سر ) مبتنیبر فناوری واقعیتافزوده و واقعیتمجازی اپل انتشاریافته است. و گمانمیرود که نیمهی دوم سال 2022 محتملترین بازه جهت رونمایی از هدست واقعیت ترکیبی اپل باشد. حال اپلاینسایدر با استناد بر جزئیات فاششده از اینمحصول ، رندرهایی را بهاشتراک گذاشته. که نشانمیدهد هدست واقعیتترکیبی اپل از زبانطراحی سادهای برخورداراست. که بهموجب آن ، احتمالاً وزن دستگاه از دیگر محصولات مشابه بسیار سبکتر خواهدبود.
هدست ذکرشده در تصاویر از بدنهی اصلی متشکل از نمایشگر یکپارچه. مشبکها و هدبندهایی جهت اتصال دستگاه بهصورت و سر کاربر تشکیلشده. و درواقع ، طراحی آن بهنوعی یادآور دیگر محصولات اپل میباشد. بعنوانمثال ، هدبند و شیشهی بیرونی نمایشگر بسیارمشابه بندها و محافظ نمایشگر اپل واچ بهنظرمیرسد. درحالیکه مشبکها ما را بهیاد ایرکاپهای گرانقیمت ایرپاد مکس میاندازند.
بهطورکلی ، یکی از چالشهای بزرگ اپل و دیگر شرکتها در فرآیند توسعهی هدست ، وزنسنگین آنها بیان میگردد. اگر هدست سنگینباشد ، استفاده از آن در طولانیمدت بسیار ناخوشایند خواهدبود و موجب خستگی سَر کاربر خواهدشد. این درحالیست که با ظهور متاورس ، بعضی از کاربران امکاندارد انتظارداشته باشند که بهمدت ساعاتطولانی در جلساتمجازی باشند. پیشبینی میگردد اپل بمنظور کاهشوزن دستگاه ، از پارچه بجای پلاستیک و آلومینوم سنگین در قاب و فریمدستگاه بهرهگیرد. تصاویر رندر نیز بهخوبی نشانمیهند دستگاه بهگونهای طراحیشده که از وزن بسیارکمی برخوردار باشد.
جالباست بدانید که اپل از اواخر سال 2015 تیممهندسی شامل هزارنفر را جهت توسعهی دومحصول AR و VR تشکیل دادهبود. ولی درنهایت فرآیند توسعه بهدستور جانی آیو ( مدیر پیشین طراحی اپل )، بهعلت مخالفت با طراحی ماژولار متوقفشد. چراکه طراحی یادشده از یکدستگاه جداگانه جهت قراردادن قطعات سختافزاری و پردازندهها تشکیل شدهبود.
ازقرارمعلوم ، یکی از مشکلات در طراحی هدست مستقل اپل که تیمتوسعه را بهسمت طراحی ماژولار سوقداده این بوده که تعبیهی پردازنده موجب سنگینشدن دستگاه میگردد.
در آزمایشاتاولیه مشکلات ناشی از کشیدگی گردن را ایجاد نمودهاست. بااینحال ، گزارشات اخیر نشاندهندهی اینستکه غول دنیایفناوری طراحی ماژولار را کاملاً کنارگذاشته. و احتمالاً هدست نهایی بهطورمستقل و بدوننیاز به دستگاه خاصی کار خواهدنمود.
ظاهراً اپل تصمیمدارد در بطن اولین نسل هدست واقعیت ترکیبی خود دوتراشه را بهترتیب جهت پردازشهای روزمره و سنگین جایدهد. اظهارمیشود تراشهی دوم دارای قدرتی معادل بهترین تراشههای بکاررفته در کامپیوترهای مک خواهدبود. چنین قدرتی برای توسعهدهندگان بهمنظور ایجاد نسلبعدی تجربیات AR و VR موردنیاز میباشد. درحقیقت ، هدست واقعیت ترکیبی اپل محصولی گرانقیمت و هموارکنندهی راه جهت ایجاد محتوا برای یکعینک واقعیتافزوده خواهدبود که اپل گلس نامیدهمیشود.
جاهطلبی بلندمدت اپل بهاینجا ختمنشده و پیشبینی میگردد که اینشرکت بعد از سال 2030 ، یکی از مهمترین و کلیدیترین فناوریهای آتی را درقالب لنزچشمی ( لنز تماسی )، با قابلیتهای واقعیتافزوده راهاندازی نماید. بهگفتهی مینگچیکو ، اینمحصول لوازم الکترونیکی را از دوران محاسباتمرئی به محاسباتنامرئی میرساند. باتوجه به اینکه فاصلهزمانی بسیار زیادی به عرضهی اینمحصول باقیمانده ، جزئیاتدیگری از آن منتشرنشده است. ولی برای ارائهی دیدیکلی و پتانسیل اینتکنولوژی، تصورکنید که بوسیلهی یکلنز کوچک برروی چشمانتان ، میتوانید در گسترهیدید خود از فناوری AR بهرهگیرید و در آن غوطهورشوید.